Reacties

Hallo Ellen,

Van mama kreeg ik deze week het boekje met jouw en onze verhalen van de crematie van pap.
Ik heb ondertussen al vaak stukjes terug gelezen. Fijn dat dit kan. Het blijft verdrietig maar we hebben hem in ieder geval een mooi afscheid gegeven.
Dank je wel.

Lieve groeten, P.

Goede avond Ellen,

Ik wil je nog wel bedanken. Ik vond dat je het heel mooi hebt samen gevat A. zijn levensverhaal. Zo mooi als je een en ander hebt samen gevat. Echt heel mooi. Bedankt.

J.K.

Hallo Ellen,

Ik vond dat jij de levensloop van J. heel mooi verwoord hebt, dank daarvoor. Er zaten dingen in die ik vergeten was.

T.H.

 

Hoi Ellen,

We hebben de boekjes ontvangen! Wat mooi dat we dat krijgen! Ik (wij) wil je nog heel erg bedanken voor de mooie woorden die je hebt gesproken! En ook heel erg bedankt dat je toch mij de keuze alsnog hebt gegeven om zelf het verhaal te doen, ben achteraf erg blij en trots dat ik het zelf heb kunnen doen! DANKJEWEL!

R.L.

 

Lieve Ellen,

Ik vond jouw aanwezigheid en Zijn heel erg fijn. Respectvol en in balans. Warm en betrokken. Jouw Zijn was heel passend in dit afscheid.

Veel liefs, R.M. B.

Dag Ellen,

Wat heb je het mooi gedaan voor W. en ons allemaal! Alsof je een deel van de familie was.

J. D.

Hoi lieve Ellen,

het was precies goed wat je zei. Je was aanwezig en gaf ook ruimte. Dat was heel fijn! Het zat ook heel mooi in elkaar met alle toespraken en muziek erin verwerkt. Het was heel warm en waardevol!

Liefs S. Z.

Lieve Ellen,

Wat deed je het geweldig mooi..!

We zijn ontzettend blij, dat we jou gevraagd hebben ons te helpen voorbereiden, het liep als een treintje dankzij jou…
Alles ging perfect… zo fijn om jou erbij te hebben met je mooie woorden en alle andere hulp vooraf met het opzetten van die foto-presentatie en de rode lijn in het draaiboek……..

Hartstikke bedankt… heel blij met jou…. supermeid.!!

J.P.

“Ellen heeft het levensverhaal van onze vader vertelt tijdens zijn crematie. Ellen kwam een aantal dagen voor de crematie bij ons op bezoek om het verhaal op papier te zetten. Hier werd de tijd voor genomen. Dit vonden wij erg prettig, zodat we uiteindelijk alle mooie momenten benoemd hadden. De volgende dag is Ellen meteen aan het werk gegaan om er een levensverhaal van te maken. Dit verhaal werd ons gemaild, zodat we dit nog even konden controleren. Ze had het prachtig omschreven. Precies zoals wij onze vader herinneren. Tijdens de plechtigheid vertelde Ellen dit levensverhaal. Dit deed ze op een mooie rustige manier. Wij vonden het erg fijn dat Ellen dit heeft gedaan. Bedankt!”

Fam. B.

Geachte mevrouw Ellen Hoekstra,

Langs deze weg wil ik u nogmaals heel hartelijk danken voor Uw spreken op de crematie van mijn man. Het was mooi en goed en zeer duidelijk verstaanbaar. U bent zeer gedreven. Nogmaals dank u wel.

Mevr. C.

Merci, bedankt, thank you!

Deze woorden komen uit het hart. Omdat zij dankbaarheid illustreren, zij zeggen op heel speciale wijze, hoe zeer jouw hulp wordt gewaardeerd. Hartelijk dank.

E. & G.